marți, 9 octombrie 2018

Facem planuri romantice? Facem.


Primul sărut cu prietena mea a fost în parcul IOR. În prima noastră vacanță de vară ne-am cazat la un hotel care era lângă un mic parc de distracții. Credeți că aș fi vrut să ne urle muzica din parcul de distracții până la 1 noaptea? Da, da, știu, niște babalâci, vrem să ne culcăm la 1 în vacanță. Cel mai frustrant era însă Dragonul Vesel. E vorba de un mic trenuleț montaigne-russe care își făcea cursa în 30 de secunde și te întorcea doar de două ori mai smucit. Măi, nene, dar dacă nu urla dragonul până la 1 noaptea, clipocea, pufăia, făcea cu ochiul! Ce crezi? În ultima seară ne-am dat și noi cu el, numai de-ai naibii. Ne-am înghesuit cu chiu, cu vai în drăcia în mod evident creată special pentru copii mici, în niciun caz pentru adulți. Foarte bun pe smucituri, mi-a aranjat vertebrele cervicale bine. Și după asta ce vrem noi? Vrem o vacanță într-un parc de distracții ca lumea. Da, să stăm până la 12 noaptea acolo, dar ziua să vizităm parcuri și palate. Și uite așa am ales: city break în Viena.

Am pornit pe net între două ședințe la serviciu și am găsit cele mai bune oferte city break. Nu a fost greu de ales pentru că am găsit cele mai bune opțiuni la Christian Tour. Sunt prețuri foarte bune și îți poți rezerva și avionul și cazarea pe site-ul lor cu doar câteva clicuri. Comod. Al doilea prenume al meu e comod. Și asta se numește simplu experiența city break Christian Tour. Pe blogul lor poți găsi multe informații despre cele mai populare destinații împreună cu cele mai recente oferte city break pentru acele destinații.

Ce vom face la Viena? În primul rând Prater - unul din simbolurile Vienei. Da, vrem să ne dăm în roata mare, să stăm agățați ca liliecii pe traseul de montaigne-russe, să urlăm ca apucații și apoi să ne revenim în parcul verde.

                                                                   Palatul Schonbrunn      

                                                                                            Belvedere

Vrem și palate, că doar prietena mea e o prințesă, nu? Mergem la Schönbrunn, la Belvedere, ne plimbăm în grădinile lor mari și explorăm orașul într-o caleașcă vieneză tipică (Fiaker îi zic ei).
O plimbare în pragul serii pe Dunăre sau o plimbare pe Dunăre în miezul zilei până la Bratislava? Greu de decis.
Să plecăm în decembrie ca să prindem și faimoasa lor Piață de Crăciun sau să plecăm la primăvară ca să avem vreme bună de bătut străduțele cu cafenele, magazinașe și aleile palatelor? Mm, nici cu asta nu ne-am hotărât.

De fapt, cel mai greu lucru într-un city break Christian Tour e să te decizi ce vrei să vizitezi. Cu hotelul și avionul nu e nicio bătaie de cap. Ai pe site o mulțime de variante de hoteluri Christian Tour și găsești cele mai bune oferte de bilete de avion în funcție de datele pe care ți le dorești.

Pentru mine și prietena mea prima opțiune de city break în Viena este Christian Tour. Când plecăm? Ei, curioșilor, voi pune poze, nu vă grăbiți. Dacă primul sărut a fost în IOR, al câtelea sărut va fi în Viena? (fac cu ochiul)

Niciun comentariu: